Płytki Kuchenne Małe Podłoga i ściana Włoskie żółte

(2 wyników)
Limit
Sortowanie
Abacus Senape Matt 7,5x20
Ergon - Włochy
Abacus Senape Matt 7,5x20
209,00 zł/m2
Terre Garzate TG 7 Senape Brick 5x20
Delconca - Włochy
Terre Garzate TG 7 Senape Brick 5x20
249,00 zł/m2

Wpisy blogowe

TekSTYLia, czyli płytki imitujące tkaniny

26.03.2024

TekSTYLia, czyli płytki imitujące tkaniny

Choć według wielu tapety i wykładziny wyszły już mody, to we współczesnym projektowaniu unika się tego typu stwierdzeń i priorytetyzuje gust i personalizację. Stylowe wnętrze nie ma jednej definicji i z pewnością nie powinno opierać się na tym, co popularne. Chodzi nam przecież o zachowanie atrakcyjnej aranżacji na lata, a nie jeden sezon. Właśnie dlatego w dzisiejszym artykule przybliżamy kilka kolekcji płytek imitujących tkaniny, które są bardziej praktyczną wersją tapet, dywanów i wykładzin.

Włoska kolekcja płytek ceramicznych Ego jako połączenie drewna i kamienia

03.12.2019

Włoska kolekcja płytek ceramicznych Ego jako połączenie drewna i kamienia

Nowość prosto z Włoch. Płytki łączące w sobie piękno drewna i kamienia naturalnego. Zaskakujące a zarazem ponadczasowe rozwiązanie dla stylowego wnętrza.

Ogrzewanie podłogowe a płytki, czyli wygoda i estetyka w jednej parze

20.02.2017

Ogrzewanie podłogowe a płytki, czyli wygoda i estetyka w jednej parze

Czy każde płytki nadają się na ogrzewanie podłogowe? Czy taki rodzaj ogrzewania ma znaczenie przy wybieraniu wykończenia powierzchni? Przeczytaj nasz artykuł i dowiedz się jak ogrzewanie i kafelki podłogowe idą ze sobą w parze.

Jak dobrać płytki do kuchni? Na co zwracać uwagę przy wyborze?

17.04.2017

Jak dobrać płytki do kuchni? Na co zwracać uwagę przy wyborze?

Wybór płytek to ciężki orzech do zgryzienia. Czasami podoba nam się zbyt wiele modeli, ale niekoniecznie pasują do naszej wizji, a czasami okazuje się, że nie będą odpowiednie do danego pomieszczenia pod kątem technicznym. Przeczytaj nasz artykuł i poznaj porady ekspertów, które pomogą Ci w wyborze kafelków do kuchni.

Created byPaweł Koteluk