Dostępność
Kształt
Format w przybliżeniu
Typ materiału
Wykończenie powierzchni
Krawędzie
Odcień

Płytki Duże Imitujące beton kolekcje Lastryko Na taras Włoskie

(2 wyników)
Limit
Sortowanie
Ego Grigio Nat. Rett. 60x120 2cm
Provenza - Włochy
Ego Grigio Nat. Rett. 60x120 2cm
299,00 zł/m2
Ego Sabbia Nat. Rett. 60x120 2cm
Provenza - Włochy
Ego Sabbia Nat. Rett. 60x120 2cm
299,00 zł/m2

Wpisy blogowe

Najlepsze płytki ceramiczne we włoskim stylu nie tylko z Włoch

10.10.2023

Najlepsze płytki ceramiczne we włoskim stylu nie tylko z Włoch

Zapytani o najbardziej stylowy naród, większość z nas wybrałaby Włochy lub Francję. Nic dziwnego – liczne projekty włoskich designerów zyskały nieśmiertelną, światową sławę.  Italian chic to pojęcie nikomu nie obce. Jak więc zapewnić go w mieszkaniu? Które płytki wybrać, by uzyskać wnętrze szykowne, klimatyczne i przy tym trwałe? Tego dowiecie się z dzisiejszego artykułu!

Jak urządzić surowe wnętrze z kaflami betonopodobnymi?

31.01.2023

Jak urządzić surowe wnętrze z kaflami betonopodobnymi?

Surowe wykończenie ścian lub podłogi? Dlaczego nie! W kolejnym wpisie pomożemy Ci wybrać piękne kafle idealnie odwzorowujące surowy beton. Dzięki nim uzyskasz piękny efekt industrialnego czy nowoczesnego wnętrza.

Urban - betonowy akcent w stylowym wnętrzu

10.06.2019

Urban - betonowy akcent w stylowym wnętrzu

Płytki imitujące beton są bardzo popularne. Spotykamy je głównie w minimalistycznych oraz postindustrialnych aranżacjach. A czy wiecie o tym, że równie efektownie wyglądają w ciepłych, przytulnych wnętrzach?

Perły ceramiki – kolekcja Mallorca jako przykład płytek o perłowej powierzchni

21.01.2025

Perły ceramiki – kolekcja Mallorca jako przykład płytek o perłowej powierzchni

O ile wygląd płytek błyszczących czy matowych raczej nie budzi wątpliwości, tak w przypadku kafelków perłowych sprawia nie jest już tak oczywista. W dzisiejszym wpisie, na przykładzie hiszpańskich kafelków Mallorca, postaramy się więc jak najlepiej wytłumaczyć jak wyglądać mogą płytki o wykończeniu perłowym.

Created byPaweł Koteluk